Uncanny Toolkit voor Learndash

Uncanny Toolkit voor Learndash

Onlangs heb ik de vragen beantwoord van iemand met een e-learning met de plug-in Learndash via mijn Learndash Hulplijn.

We hebben allerlei zaken besproken en ook het menu kwam aan bod. Zoals ik in mijn vorige blog over 5 waardevolle plug-ins voor Learndash al schreef, biedt de gratis versie van de plug-in Uncanny Toolkit je extra mogelijkheden om je menu aan te passen.

Om dit wat duidelijker te maken heb ik een korte video opgenomen waarin in laat zien hoe je kunt aanpassen wat iemand ziet die is ingelogd en wat als diegene is uitgelogd. Daarnaast leg ik uit hoe je een inlog- en uitloglink toevoegt.

Er zijn nog meer zaken mogelijk, wellicht komen die later nog eens aan bod. Binnenkort komt er in elk geval ook mijn eigen e-learning over de tool Learndash, waarin ik dit ook zeker behandel.

 

Wat stel je in voor je menu via de Uncanny Toolkit:

Play Video

Er zijn nog meer mogelijkheden

Deze video laat zoals gezegd maar twee mogelijkheden van Uncanny Toolkit zien. Andere opties hebben een langere uitleg nodig en meer kennis van Learndash.

Wellicht komt dit op een later moment nog. Heb je interesse in uitleg van meerdere tools in 1 omgeving, dan is wellicht de Online Tool Academy iets voor jou. Daarin zit een basis e-learning van Learndash, waarin ik ook de Uncanny Toolkit uitgebreider bespreek.

 

Heb je vragen een e-learning op basis van Learndash? Zoek je je wezenloos naar een oplossing voor iets in jouw programma? Maak dan gebruik van mijn Learndash Hulplijn. In een uur kunnen er veel vragen worden beantwoord. 

Laat een reactie achter