TECHNIEK GEREGELD

Jij regelt de inhoud van je e-learning, ik verzorg de techniek.
Zo vliegt je laptop niet uit het raam en doen we allebei waar we goed in zijn.

De inhoud van je e-learning heb je zo goed als klaar, maar wat nu.

Niet meer elke keer dezelfde informatie vertellen, maar kunnen verwijzen naar je e-learning tussen sessies door. Of misschien wil niet iedereen naar jouw praktijk komen en wil je ze toch verder helpen. Of zit je praktijk zo vol, dat je niet meer iedereen met live sessies kunt helpen.

Dan is een online programma een mooie oplossing.

Die inhoud, dat lukt wel. Maar dan...

De inhoud is bedacht, de structuur staat. Je moet nog wat tekst schrijven en misschien nog een document maken, maar het schiet echt op.

En dan komt de gevreesde stap. De techniek. Je vindt nog net je weg in je nieuwsbriefsysteem, maar je website heb je aan iemand anders overgelaten. Je ziet er als een berg tegenop om dat soort zaken te regelen.

De keuze voor een tool voor je e-learning is al lastig.

Dit is de eerste keer dat je een online leeromgeving gaat maken. Je hebt wat rondgekeken en van anderen tips gekregen. Toch wordt het er niet duidelijker op.

Je wordt overweldigd door alle platformen en tools. Iedere tool heeft andere voordelen, maar ook nadelen. Voor jou zijn sommige zaken belangrijk, maar lang niet alles.

Zo lastig.

Ik help je om de goede keuze te maken voor je tool.

Een die past bij jouw wensen, wat er nodig is voor je klanten....

Na het maken van deze keuze ben je er nog niet.

 

Heb je de tool eenmaal gekozen, dan moet de leeromgeving nog gebouwd worden.

Ook dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Je voelt je adrenalinepeil stijgen bij het idee alleen al.

Ik help je daarom niet alleen met het kiezen van de juiste tool. Het inrichten van je online leeromgeving neem ik ook graag van je over.

Daar hoort bij:

  • je leeromgeving krijgt jouw huisstijl
  • hij staat op een aparte domeinnaam
  • de opzet van je lessen is geen zoekplaatje
  • je klanten kunnen met iDEAL betalen
  • ze ontvangen direct inloggegevens per mail

Zet de volgende stap, maak een afspraak

Als we samen de opzet en inhoud van jouw training bespreken, kunnen we jouw wensen in beeld brengen.

Vervolgens kies je welk deel je wilt uitbesteden en welke onderdelen je toch graag zelf doet. Die technische trammelant hoeft dan echt geen hobbel te zijn.

Bovendien wilde ik het op een bepaalde manier aanbieden die het technisch nogal ingewikkeld zou maken. Vrijwel niemand die ik erover vertelde, snapte wat ik bedoelde, maar Jenny snapte het meteen. Dat was zo fijn!

Jenny dacht met me mee, adviseerde me welk platform het beste aansloot bij de manier waarop ik mijn e-learning ‘het Onderscheidend Ondernemen College’ wilde aanbieden en richtte de online leeromgeving in. Ik had dus geen omkijken naar het technische gedoe, heerlijk!

Nu de e-learning online staat, kan ik nog steeds bij haar terecht voor vragen en bij technische problemen. Jenny reageert altijd snel en lost de problemen altijd zo snel mogelijk op. Ze snapt hoe belangrijk het voor je is dat je klanten zonder problemen gebruik kunnen maken van de e-learning die jij aanbiedt.

Wil je ook een online leeromgeving gaan aanbieden, dan kan ik je absoluut aanraden om met Jenny in zee te gaan.

Selma Foeken
Ondernemerscoach op sneakers

Wat kost dit traject?

Hoewel ik van transparantie houd, kan ik hier de prijs niet vermelden.

Elke online leeromgeving is anders. Om je een passend aanbod te kunnen doen, zal ik dus eerst moeten bepalen hoe die van jou eruit komt te zien.

  • Hoeveel modules, lessen of toetsen?
  • Wat zijn de overige ideeën?
  • Welke tool past daarbij?

Tijdens een gesprek breng ik graag al je wensen in kaart, zodat ik je een goed voorstel kan doen. Daarbij hou ik rekening met wat je wilt uitbesteden en wat je eventueel zelf wilt doen.

Laten we in gesprek gaan

We gaan vrijblijvend in gesprek en naar aanleiding van het gesprek doe ik je een passend voorstel op basis van jouw wensen, waarna jij je beslissing kunt nemen.

Mail me voor een afspraak via jenny@sterkeronline.nl of vul het formulier in. Dan reageer ik in elk geval binnen 24 uur.

 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Wauw wat een fijne samenwerking met Jenny. Jenny heeft al mijn 'zorgen' uit handen genomen. Ik kon met al mijn vragen terecht en niks is haar te gek. En wat is mijn online training prachtig geworden, veel mooier nog dan ik had verwacht. Ik ben intens dankbaar 🙏

Chantal Schenk, terug naar je ware essentie