Snel en direct antwoord op je vragen over jouw online leeromgeving met Learndash.
Ik help je met de techniek, jij houdt je laptop heel.

Heb jij een e-learning met Learndash?
Ben je al uren aan het zoeken naar die ene instelling?
Kom je niet uit de opbouw van je lessen?
Wordt de e-mail met inloggegevens niet verstuurd?
Heb je een andere vraag over Learndash?

Het is logisch dat het elke keer weer zoeken is. Je gebruikt Learndash te weinig om er routine mee op te bouwen.
Daardoor loop je vast en zoek je eindeloos naar de juiste knop.

Wat je dan nodig hebt, is de Learndash hulplijn.

In plaats van weer alle instellingen na te lopen en nog 3 Engelstalige video's te bekijken, kun je ook direct 1 uur uitleg krijgen.

In dat uur beantwoord ik al je vragen en kijken we naar jouw online leeromgeving.

Als je wilt nemen we de uitleg op, zodat je het op een later moment nog een keer terug kunt kijken.

In een uurtje online wist Jenny mij heel helder een aantal technische oplossingen voor LearnDash uit te leggen. Daarbij sloot ze uitstekend aan bij mijn voorkennis waardoor ik me heel competent voelde. Met de opname van het gesprek kon ik vervolgens alle instructies prima uitvoeren. Jenny heeft veel kennis, waardoor ze vragen direct kan beantwoorden en als dat niet lukt, komt ze er later op terug en maakt ze nog even een filmpje voor je of zoekt een plug-in op.

Precies de hulplijn die ik zocht! Zo kan ik zonder techniekstress lekker zelf mijn online academie blijven beheren. Wat mij erg aanspreekt is dat Jenny focust op zelfredzaamheid, zodat je steeds bijleert. Echt ‘Sterker online’ dus.

Anette de Jong

Wat kost het

De kosten zijn € 130 excl btw.

Wat krijg ik ervoor?

Je mailt vooraf je vragen en stuurt me inloggegevens. Ik bekijk alvast je leeromgeving, zodat ik goed voorbereid ben op het gesprek. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk vragen doornemen.

Tijdens onze zoomsessie beantwoord ik je vragen en laat ik zien hoe je alles goed kunt instellen en waar. Na de sessie ontvang je de opname, zodat je nog op je gemak de uitleg terug kunt kijken.

Na het uur zijn je vragen beantwoord, weet jij hoe je in de toekomst wijzigingen kunt doen en heb je een opname om op terug te vallen.

Even praktisch

Om een uur Learndash hulp te boeken klik op je op de button. Na betaling ontvang je een link per mail naar mijn agenda, zodat je de afspraak kunt plannen en je de link voor zoom ontvangt.

Passen niet al je vragen in 1 uur, dan plannen we een vervolgafspraak.

Na de installatie van Learndash, ontbrak het onze webbouwer en onszelf aan praktische kennis over de inrichting en instellingen. Deze vond ik bij Jenny. Het uurtje Hulplijn met Jenny was daarom heel welkom en waardevol. Jenny heeft veel kennis van de instellingen en plug-ins en hoe je deze praktisch kan inzetten. Ook in een groter geheel.

Het is heel handig om te weten hoe je onderdelen en tools met elkaar kan combineren voor een goede (online) dienstverlening.

Marchien

Of spelen deze vragen nog?

Andere vragen? Mail me dan even. Op werkdagen reageer ik over het algemeen binnen 24 uur.